Nooit te jong om te evangeliseren!


"Pamela is nog maar 10 jaar oud, maar ze evangeliseert al onder haar vrienden. Ze ging naar een Bijbelstudie voor kinderen, die ieder weekend in haar buurt gehouden werd," aldus de directeur van Bible League Chili. "Na haar eerste bezoek was ze zo enthousiast dat ze naar buiten rende en alle kinderen uit de buurt opriep om ook te komen. En heel wat kinderen kwamen!"

Terwijl Pamela Bijbelteksten uit het hoofd leerde begon er een vuurtje in haar hart te branden - een vuurtje voor Christus. Ze volgde alle lessen over het Johannesevangelie, waarna ze klaar was om het Goede Nieuws met vrienden en familie te gaan delen. "Ze wil dat iedereen die ze kent, de verhalen van Jezus hoort," zegt de directeur.
Maar al te vaak groeien jonge mensen op in de gebondenheid van tradities en gebruiken door hun ouders op hen overgedragen. Bible League verspreidt Bijbels en studiemateriaal voor kinderen om jonge levens als dat van Pamela bij het kruis van Christus te brengen.

Kinderen en jongeren in heel Chili bouwen op Gods beloften te midden van een voortdurend veranderende wereld. Duizenden Chileense kinderen doen mee aan Bijbelstudie en leren dat je nooit te jong bent om te gehoorzamen aan de Grote Opdracht van Jezus!

Bron: Bible League

Reacties

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Hij wordt eerst even gecontroleerd voordat hij verschijnt onder het bericht.