Internationaal Kinder Evangelisatie Genootschap (IKEG)


Graag wil ik jullie aandacht vragen voor de organisatie IKEG.
Het IKEG is sinds 1949 werkzaam in Nederland. Hun roeping is om kinderen het Evangelie van Jezus Christus te vertellen zodat ze hun vertrouwen op God zullen stellen en tot geloof en bekering kunnen komen.
Wie van jullie actief is in de gemeente of in een club als kinderwerker kan zeker zijn of haar voordeel doen met deze website. Ook voor ouders als hulp bij het opvoeden, staat er veel nuttige informatie op deze website. Op de website kun jej boeken vinden die zelfs gratis te bestellen zijn!
Voor de uitgangspunten van IKEG kun je hier meer lezen.

Het IKEG helpt graag….
  • met literatuur, ze hebben lesmateriaal beschikbaar over geschiedenissen uit het Oude en Nieuwe Testament. Tekstboeken, platen- en flanelboeken en diverse hulpmiddelen zoals liedbladen, werkjes, boekjes. 
  • door training en bemoedigingsavonden. Verdiepingscursus over kinderevangelisatie, trainingen op maat voor jouw groep en een opleiding voor kinderwerkers in Zwitserland. 
  • om bestaand werk nieuwe impulsen te geven.
  • met advies om samen te kijken naar mogelijkheden om kinderen in jouw buurt te bereiken. 
Ook kunt u de SCHATKAART bestellen die een aantal keer per jaar wordt verspreid. Er staan talloze leuke en handige tips in om met kinderen te doen. Voor meer info kun je mailen naar info@ikeg.nl

Van harte aanbevolen!

Reacties

  1. Ha Wendy, ik heb hun boeken ook gekocht. Enorm veel materiaal waar je iets mee kunt!Als je wilt kun je hun nieuwsbrieven ontvangen, ik kreeg de schatkaart ook over de mail.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Hij wordt eerst even gecontroleerd voordat hij verschijnt onder het bericht.