Geloof, gebed en tienersYouth for Christ brengt een gratis boekje uit over bidden voor en met tieners. Geloof, gebed & tieners is een praktisch boekje dat aanspoort om dagelijks voor tieners te bidden.

"Jongeren hebben onze betrokkenheid en ons gebed hard nodig", zegt Jan van den Berg, een van de auteurs. "Met Geloof, gebed & tieners willen we laten zien waarom gebed zo belangrijk is en hoe je er een goede gewoonte van maakt. We dromen ervan dat er voor iedere jongeren in Nederland wordt gebeden."

Geloof, gebed & tieners is de opvolger van het succesvolle boekje Geloof, hoop & tieners, dat Youth for Christ in 2012 uitbracht. Het boekje werd twee keer herdrukt en er werden ruim 13.000 exemplaren verspreid.

Om lezers te helpen dagelijks voor hun tiener(s) te bidden, staan achter in het boek 31 creatieve gebedsvormen, voor elke dag van de maand één. Ze variëren van het uitbidden van Bijbelteksten tot het schrijven van een bemoediging op de spiegel.

Jan van den Berg schreef en verzamelde de gebedsvormen. "Met de creatieve gebedsvormen willen we laten zien dat bidden voor tieners op meer manieren kan dan met gevouwen handen, gesloten ogen en in je slaapkamer."

Aan Geloof, gebed & tieners schreven diverse auteurs mee. Onder meer Marian Timmermans (auteur van Mind your faith), Saskia van Helden (gebedsbeweging WakeUp Deborah) en Ruud Bouman (manager Kerk en LifeSpots van Youth for Christ) vertellen vanuit hun expertise en hun persoonlijke ervaringen over de kracht van dagelijks gebed voor tieners.

Daarnaast delen een moeder, een leraar scheikunde, een jeugdleider en twee jongerenwerkers hun ervaringen met bidden voor de tieners in hun omgeving.

Geloof, gebed & tieners is hier aan te vragen.

Bron: CIP

Reacties

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Hij wordt eerst even gecontroleerd voordat hij verschijnt onder het bericht.