Je Bijbel ontdekken - leidraad voor een jonge vrouw en jonge man - Jim en Elizabeth George

Onlangs zijn er bij Grace Publishing House weer twee nieuwe boeken verschenen van Jim en Elizabeth George. Van beide ontving ik een recensie-exemplaar om jullie enthousiast te maken voor deze prachtige uitgaven! Bovendien mag ik van elk van de boeken één exemplaar weggeven namens de uitgever. (Onderaan dit bericht vind je hier meer informatie over).

Graag deel ik eerst wat meer informatie over de inhoud. Het boek voor de jonge vrouw bevat 10 hoofdstukken en die van de jonge man 12 hoofdstukken. Ze beginnen allemaal met een praktische inleiding, gevolgd door een aantal vragen die passen bij het onderwerp. De boeken zijn erg geschikt om in te schrijven en eigen aantekeningen in te maken. Elk hoofdstuk wordt afgesloten af met een praktische toepassing om zo hetgeen je geleerd hebt beter te kunnen onthouden. Achterin beide boeken zijn praktische tips opgenomen om je Bijbel te bestuderen evenals een stille tijd kalender. Beide uitgaven zijn geschikt om als dagboekje te gebruiken, hoewel je dan vermoedelijk wel meerdere dagen over één hoofdstuk doet.

Je Bijbel ontdekken - Leidraad voor een jonge vrouw 
Wat zegt God over de onderwerpen die een jonge vrouw bezighouden dingen zoals geaccepteerd worden, eenzaamheid, vriendschappen? En over relaties in het gezin? Of je doel en je plek vinden in het leven? Dit alles – en nog veel meer – ontdek je wanneer je Gods Woord tot je persoonlijke gids maakt bij alles wat je doet. Je vindt de hulp die je nodig hebt om alles aan te kunnen. En bovendien maak je kennis met andere jonge vrouwen die een geweldig voorbeeld zijn – tienermeisjes en jonge vrouwen die hun problemen onder ogen zagen en het juiste deden.
In dit boek vind je gemakkelijk te onthouden stappen om zo veel mogelijk van de Bijbel te leren. Dat zal je dichter bij God brengen en boeiende veranderingen op gang brengen in je leven.

Klik op de afbeelding voor een groter formaat.
Elizabeth George is een veelgelezen auteur. Van haar boeken zijn meer dan 8 miljoen exemplaren verkocht. Een van haar bestsellers is in het Nederlands verschenen onder de titel Een jonge vrouw naar Gods hart. Daarnaast is ze een veelgevraagd spreekster.

Paperback, ca. 192 pag., € 12,95,
ISBN 9789077669983

Beschouw jij de Bijbel als zomaar een oud boek uit een grijs verleden? Dan moet je je mening toch echt herzien. In Gods Woord vind je de hulp die je nodig hebt voor alle dingen waarmee jonge mannen zoals jij tegenwoordig te maken krijgen. Verleiding. Groepsdruk. Geaccepteerd worden. Verantwoordelijkheden. Omgaan met je ouders. Vrienden. En meisjes. De Bijbel zal je leven écht beter maken wanneer jij besluit dat je wilt weten wat erin staat. En daar gaat dit boek over: je Bijbel ontdekken en tot je persoonlijke gids maken bij alles wat je doet. Je vindt er veel goede tips in over het onderzoeken van Gods Woord en hoe je er zo veel mogelijk nut van kunt hebben. 
Je zult ontdekken dat Bijbelstudie een geweldig avontuur is, waar je nooit genoeg van krijgt!

Voorbeeld van een hoofdstuk
Jim George is de auteur van o.a. Een jonge man naar Gods hart en De Bijbel in beeld in 66x10 minuten. Hij is afgestudeerd aan Talbot Theological Seminary.

Paperback, ca. 192 pag., € 12,95
ISBN 9789077669952

Wil jij ook kans maken op één van deze boeken voor jouw kinderen of voor jezelf? Stuur dan uiterlijk maandag 7 september een mail naar info@wendyborn.nlVermeld in deze mail:
  • welk van de twee boekjes je graag wilt hebben. (Als je dit niet vermeldt, kun je helaas niet meedoen).
  • Je adresgegevens. (Grace Publishing House kan het boekje dan naar je toesturen als je gewonnen hebt).
Op dinsdag 8 september stuur ik een mail naar de winnaars en maak ik de uitslag op dit weblog bekend. 

Inmiddels zijn de winnaars bekend:

Het boekje voor de jonge man van Jim George is gewonnen door: Erica van Gilst.
Het boekje voor de jonge vrouw van Elizabeth George is gewonnen door: Hanneke van Doorn.

Van harte gefeliciteerd. De boeken worden naar jullie toegestuurd!

Reacties

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Hij wordt eerst even gecontroleerd voordat hij verschijnt onder het bericht.