Creatief Kinderwerk - twee weken gratis proefabonnementCreatief Kinderwerk is een initiatief van Matthijs Vlaardingerbroek. Matthijs is al bijna dertig jaar betrokken bij christelijk kinderwerk en heeft in al die jaren een heel archief aan creatieve ideeën verzameld. Vanuit een verlangen om deze ideeën met andere kinderwerkers te delen, is Creatief Kinderwerk ontstaan. Naast alle ideeën van Matthijs zijn er meerdere mensen die belangeloos hun ideeën voor Creatief Kinderwerk beschikbaar stellen. 

Momenteel staat Matthijs als kinderwerker niet voor een vaste groep. Hij reist door het hele land en verzorgt jaarlijks honderden (christelijke) voorstellingen in kerken, gezinsdiensten, vakantiebijbelweken en christelijke basisscholen.

De website bevat veel informatie en honderden creatieve ideeën voor christelijk kinderwerk. Je vindt er Bijbelverhalen, objectlessen en werkboeken. Veel ideeën zijn eenvoudig te gebruiken binnen het kinderwerk in de kerk of gemeente maar ook thuis of op de basisschool. 

Wil je meer weten over het werk van Matthijs en ben je geïnteresseerd in de materialen die hij gebruikt, neem dan een kijkje op zijn website.
Vind je het leuk om twee weken een proefabonnement te hebben op zijn website? Stuur dan een e-mail naar info@creatiefkinderwerk.nl Je ontvangt dan inloggegevens van hem. Vervolgens kun je twee weken zonder enige verplichtingen rustig op je gemak op de site rondkijken en kijken of een lidmaatschap misschien iets voor je is.

Reacties