Toerustingsdagen op de Herikon 2016

Op zaterdag 16 januari houdt De Herikon haar jaarlijkse Impact Toerustingsdag voor ouders, kinderwerkers, beleidsmakers en alle vrienden van kinderen. Maar omdat kinderen ook tieners worden, is ervoor gekozen dit jaar óók een Impact Toerustingsdag te houden die bedoeld is voor iedereen die met tieners te maken heeft (ouders, tienerwerkers, etc.). Deze dag zal worden gehouden op zaterdag 23 januari.

"In hoeverre zal 2016 anders zijn dan 2015? We weten het niet. Wat we wel weten is dat het ook in 2016 niet gemakkelijk zal zijn om kinderen of tieners op te voeden. En wat denk je van de kinderen of tieners die niet van jou zijn, maar waar je wel mee te maken hebt? Je kunt er soms moedeloos van worden… Je voelt je ontmoedigd en misschien wel onbekwaam. De Herikon wil jou helpen! Daarom is er op 16 en 23 januari een dag gepland waarin je toegerust en opgebouwd kan worden, zodat je bemoedigd het nieuwe jaar kan beginnen", aldus de medewerkers van De Herikon.

Het thema van beide zaterdagen is: Jezus alleen! We hebben de Here Jezus zo hard nodig in de tijd en wereld waarin wij leven.

In de ochtend zal er een plenaire sessie gehouden worden en in de middagen is er een keuze uit verschillende seminars. Enkele seminars die gehouden worden zijn: Jezus alleen: in de haastcultuur, in vriendschappen, in de virtuele wereld, in de invulling van je kinder-/tienerprogramma.

Deze dagen worden gehouden op het terrein van De Herikon, Stationsstraat 2 te Putten. De inloop is vanaf 9.15 uur (start programma om 9.45 uur) en om 16.00 uur is het afgelopen. 

De kosten bedragen € 17,50 per dag, inclusief lunch. Opgeven kan via info@deherikon.nl  of telefonisch via 0341-352846 (tijdens kantooruren).
Reacties