Samen door de puberteit - (gratis) online magazineNiet zo lang geleden ben ik via de Facebookgroep 'christelijk opvoeden' in contact gekomen met Jacqueline Schilling. Zij is ook moeder van vier (wat oudere) kinderen en heeft daarnaast een eigen praktijk als ouderschapsdeskundige en counselor. Samen hebben wij het initiatief genomen om eens te kijken of er mogelijkheden waren om een tijdschrift uit te geven voor ouders van tieners en jong volwassenen. Helaas is dit (nog) niet gelukt maar Jacqueline heeft in de tussentijd niet stilgezeten!

Speciaal voor de veertigdagentijd publiceert Jacqueline namelijk zeven online magazines. Elke week verschijnt er een nieuw magazine op haar website. Het is een magazine ter inspiratie om samen met je kind op te trekken in de puberteitsfase speciaal voor christelijke ouders van kinderen in de leeftijd van 12-18 jaar
Deel 1 - dat vorige week verschenen is - heeft als thema meegekregen: Communicatie.
De komende weken zullen er nog zes nummers verschijnen met deze thema's:
  • (Christelijke) identiteit
  • Social media/telefoon/internet/game/tv
  • Kerk
  • Vrienden en vrije tijd
  • Als het anders gaat
  • Tijd met God in een pubergezin.
Via haar website kun je de online magazines lezen en ook kun je je aanmelden voor de magazines zodat je geen nummer hoeft te missen.

Op de website van Jacqueline zijn overigens nog meer interessante e-books te vinden. Kijk eens rustig rond zou ik zeggen.

Reacties

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Hij wordt eerst even gecontroleerd voordat hij verschijnt onder het bericht.