Tips voor jeugd- en kinderwerkers

Deze keer wil ik graag drie leuke tips doorgeven voor jeugdwerkers

Tijdschrift
Onlangs ontdekte ik het tijdschrift PRO! Het is een relatiemagazine van JOP, vol informatie en inspiratie. PRO! verschijnt vier keer per jaar en is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met jeugdwerk in de kerk. Via deze link kun je een gratis abonnement aanvragen op het tijdschrift. Ook is het mogelijk om oudere nummers in te zien.

Boek 'Handboek voor kinderwerkers'
Op de website van Paulien Vervoorn staat een recensie van het boek 'Handboek voor kinderwerkers'. Als je het leuk vindt, kun je via de link onderaan haar blogbericht reageren en een gratis exemplaar winnen. Je maakt zelfs twee keer zoveel kans op het boek als je ook de naam van een kinderwerker invult.

Trainingsdag
Op zaterdag 9 april geeft Paulien Vervoorn samen met Matthijs Vlaardingenbroek een eerste trainingsdag met kinderwerkers en leerkrachten. Er is volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en nieuwe contacten te leggen. Tijdens de dag krijg je in een groep van maximaal 14 personen per trainer allerlei tips én ga je aan de slag met (korte) opdrachten waar je persoonlijke feedback op ontvangt. Denk aan tips voor je houding, stemgebruik, mimiek, woordkeuze, verhaallijn, vertelperspectief, etc.
Denk je dat deze dag voor jou interessant is, kijk dan gelijk even op de website en geef je op!

Reacties