Vragen gezocht voor de rubriek Teenage Talk in het Opwekking MagazineEen aantal maanden geleden ben ik benaderd door de Stichting Opwekking met de vraag om af en toe de rubriek 'Teenage Talk' te verzorgen in het Opwekkings Magazine. Gelukkig zijn er meerdere panelleden zodat we kunnen rouleren in het geven van een passend antwoord. De rubriek heeft de naam 'Teenage Talk' meegekregen omdat het de bedoeling is om in deze rubriek vragen van ouders te beantwoorden over hun tieners.
Nu zijn er in het verleden al heel wat vragen beantwoord maar als panelleden zijn wij altijd op zoek naar nieuwe vragen zodat we ook de komende maanden weer vooruit kunnen.

Heb jij als vader, moeder of jeugdwerker een vraag over jouw tiener die je graag beantwoord zou willen zien in het Opwekking Magazine? Neem dan even contact met mij op via info@wendyborn.nl
Wie weet beantwoorden we jouw vraag! 

Lijkt het je leuk om een abonnement af te sluiten op het Opwekking Magazine?
Dit blad verschijnt elf keer per jaar. Het is een informatief blad met geloofsopbouwende artikelen, diepgaande Bijbelstudies en bemoedigende getuigenissen. Voor slechts € 19,50 per jaar ontvang je niet alleen maandelijks een boeiend magazine met inspirerende artikelen, maar tevens een voordeelpas waarmee je als abonnee tien procent korting krijgt op hun cd’s en conferenties.

Reacties