War Room - Gebed is een zeer krachtig wapen

Van de makers van Fireproof en Courageous is er nu een nieuwe film verschenen: WAR ROOM. Het is deze keer een film over de kracht van gebed in het huwelijk, bij het opvoeden van kinderen en in vriendschappen.

Persoonlijk vond ik het een zeer aangrijpende en confronterende film waarin persoonlijk gebed - en dan vooral het strijden in gebed - en de relatie met God centraal staan. Het is mooi om te zien hoe de hoofdrolspeelster de kracht van gebed leert kennen. De film is bovendien goed geacteerd.

De film in het kort:
Tony en Elizabeth Jordan hebben het voor elkaar – geweldige banen, een prachtige dochter én hun droomhuis. Maar schijn kan bedriegen. Hun wereld valt uit elkaar onder de druk van hun falend huwelijk.
Terwijl Tony geniet van zijn succesvolle baan en met de verleiding speelt, wordt Elizabeth steeds verbitterder. Maar hun leven neemt een onverwachte wending wanneer Elizabeth een nieuwe klant, Miss Clara, ontmoet en ze een 'war room' moet opzetten om te bidden voor haar gezin. Terwijl Elizabeth voor haar gezin vecht, komen Tony’s verborgen worstelingen aan het licht.
Tony moet beslissen of hij met zijn gezin in het reine wil komen en of hij ervoor gaat zorgen dat Miss Clara’s overtuiging, dat overwinningen niet toevallig zijn, bewezen wordt.

Je kunt de trailer van de film hier bekijken.

Hieronder leggen de makers van de film uit wat de kern is van de film.


     
Reacties

 1. Hoi Wendy
  Ik heb de film ook gezien en op mijn blog refaja.blogspot geplaatst. Zeker een aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. een hele mooie krachtige film! echt een aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben echt heel erg onder de indruk van deze film. Warm aanbevolen!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Hij wordt eerst even gecontroleerd voordat hij verschijnt onder het bericht.