Week van de Opvoeding en Christelijke Kinderboekenmaand 2016

Opnieuw breng ik graag twee mooie projecten bij jullie als opvoeders en kinderwerkers onder de aandacht. Het zijn de 'Week van de Opvoeding' en de 'Christelijke Kinderboekenmaand'. 

Week van de Opvoeding
Van 3 tot 9 oktober 2016 staat Nederland voor de zesde keer in het teken van de Week van de Opvoeding. Het thema is: ‘Contact!’. De Week van de Opvoeding is een moment om als ouders en kerk aandacht te besteden aan (geloofs)opvoeding. Verschillende christelijke organisaties geven materialen uit om ouders en opvoeders hierbij te ondersteunen.
  • De HGJB en JOP hebben een spel ontwikkeld om gezinnen te helpen op een dieper niveau met elkaar te spreken. Dit dialoogspel geeft leuke suggesties om als gezin over verschillende (geloofs)thema’s met elkaar in gesprek te gaan. Kijk voor meer informatie op de website.
  • FamilyFactory heeft mooie actiepakketten voor ouders samengesteld. Je kunt dit allemaal bestellen via hun webshop op www.familyfactory.nu

Christelijke Kinderboekenmaand

De hele maand oktober is het Christelijke Kinderboekenmaand. Het thema van de Kinderboekenmaand is Vertel nog eens! 
Dit thema sluit aan bij het thema van de algemene Kinderboekenweek ‘opa’s en oma’s’.
Tijdens de campagne zijn er drie actieboeken, een luisterboek én een actie-cd voor een speciale actieprijs verkrijgbaar in de christelijke boekhandel.

Kijk op deze website voor meer informatie over de Christelijke Kinderboekenmaand.
Reacties

  1. Altijd heel blij met de linkjes in jouw post. Dank je wel.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Hij wordt eerst even gecontroleerd voordat hij verschijnt onder het bericht.